Стойки за флагове
Menu
Your Cart

Стойки за флагове


Модел: Двойна настолна стойка от дърво
Двойна настолна стойка за бюро от дървостойка за знаменца    Двойна настолна стойка за бюро от дърво. Стойката е подходяща е 2 знаменца. Може да се постави на бюро, заседателна маса, рецепция на хотел, бизнес или административна сграда, конферентна маса, музей, изложбена зала или друга мебел в офиса..
4.00лв.
Модел: Двойна настолна стойка от месинг
Двойна настолна стойка за бюро от месинглуксозна стойка за знаменцаДвойна настолна стойка за бюро от месинг. Стойката е за 2 знаменца. Може да се постави на бюро, заседателна маса, рецепция на хотел, бизнес или административна сграда, конферентна маса, музей, изложбена зала или друга мебел в офиса и..
40.00лв.
Модел: Двойна настолна стойка от хром-никел
Двойна настолна стойка за бюро от хром-никелстилна стойка за знаменаДвойна настолна стойка за бюро от хром-никел. Стойката е 2 знаменца. Може да се постави на бюро, заседателна маса, рецепция на хотел, бизнес или административна сграда, конферентна маса, музей, изложбена зала или друга мебел в офиса..
22.90лв.
Модел: Дървен прът за знаме
Дървен кол за знамедървена дръжка за знамеДървен кол за знаме. Подходящ е за носене в ръка за или поставяне на стойка. Подходящи стойки за знамена за него са стенните и подовите. Колът е изработен от дърво и е стругован. Диаметърът му е 25 мм. , а височината 150 см. Може да се използва предимно за з..
16.00лв.
Модел: Дървен прът за флаг
Дървен прът за знамедръжка за флагДървен прът за знаме. Подходящ е за нанизване на знамена на него. Дървеният прът да бъде поставен на стенна или подова интериорна стойка за знамена. Също така е удобен и за носене в ръка. Пръта е стругован и изработен от дърво с дължина 100 см. и диаметър 25 мм. Под..
12.00лв.
Модел: Дървен прът за знаме
Дървен прът за знамедървена дръжка за знамеДървен прът за знаме. Пръта е подходящ поставяне на стойка или за носене в ръка. Може да бъде поставен на стенна или подова интериорна стойка за знамена. Колът е изработен от дърво и е стругован. Диаметърът му е 25 мм. , а височината 185 см. Може да се изпо..
17.90лв.
Модел: Дървен прът за флаг
Дървен прът за знамедръжка за флагДървен прът за знаме. Подходящ е за нанизване на знамена на него. Дървеният прът да бъде поставен на стенна или подова интериорна стойка за знамена. Също така е удобен и за носене в ръка. Пръта е стругован и изработен от дърво с дължина 200 см. и диаметър 25 мм. Под..
19.90лв.
Модел: FL-STN105
Дървенa пръчка за знаме 100 см. ф10 ммдръжка за флагДървенa пръчка за знаме 100 см. с диаметър ф10 мм. Подходяща е за нанизване на знамена с по-малки размери на нея. Удобна е и за носене в ръка. Пръчката е изработена от дърво с дължина 100 см. и диаметър 10 мм. Подходящ е предимно за знамена с джоб...
5.00лв.
Модел: Единична месингова стойка тип хоругва
Единична месингова стойка за бюро за знаменце стойка за знаме тип хоругваЕдинична настолна стойка за бюро от месинг. Стойката е подходяща за знаменца тип двойна хоругва с размер 13х18см. Знамената за бюро тип хоругва са двустранни и твърди, т.е. не се прегъват. Затова, когато се поставя на стойка ти..
32.00лв.
Модел: Единична настолна стойка от дърво
Единична настолна стойка за бюро от дървостойка за знаменцеЕдинична настолна стойка за бюро от дърво. Може да се постави на бюро, заседателна маса, рецепция на хотел, бизнес или административна сграда, конферентна маса, музей, изложбена зала или друга мебел в офиса или дома. Подходяща е за използван..
3.50лв.
Модел: Единична настолна стойка от месинг
Единична настолна стойка за бюро от месинглуксозна стойка за знаменцеЕдинична настолна стойка за бюро от месинг. Стойката от месинг е луксозна и придава класа на мястото където се поставя. Златистия ѝ лъскав цвят подчертава нейната елегантна визия. Подходяща е за използване както на официални така и..
35.00лв.
Модел: Единична настолна стойка отхром-никел
Единична настолна стойка за бюро от хром-никелстилна стойка за знаме    Единична настолна стойка за бюро от хром-никел. Стилна и красива стойка за бюро подходяща за офиса или дома. Може да се постави на заседателна маса, рецепция на хотел, бюро, бизнес или административна сг..
19.00лв.
Показва 1 до 12 от 26 (3 страници)