Български флагове, български знамена, шити знамена
Menu
Your Cart

Български флагове

Български флагове

висококачествени български знамена


Български флагове с високо качество на изработка. Изработваме шити български знамена с най-високо качество на ушиване и изработени от български, а не вносни китайски и турски по-евтини платове с по-ниско качество. Освен знамена със стандартни размери изработваме и знамена по ваш размер според нуждите Ви. Знамената се шият от бял зелен и червен плат, а не са печатани. Българското знаме по закон е без герб, но може да се му постави и печатан герб или бродиран/везан герб за нуждите Ви.

Марка: РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ ЕООД Модел: Български флаг
Български флаг шит висококачествен100% произведен в България    Български шит флаг висококачествен 100% произведен в България. Достатъчно здрав е за външна и за вътрешна употреба. Флагът е подходящ за хоризонтално и за вертикално окачване. Знамето е шито от три цвята плат - бял, зелен и червен, а не..
0.00лв.
Марка: РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ ЕООД Модел: Български флаг с бродиран герб
Български флаг с бродиран(везан) герб шито висококачествено българско знаме с герб      Български флаг с бродиран(везан) герб. Знамето е висококачествено шито от 3 цвята плата, а не е печатано. Произведено е 100% в България. Достатъчно здраво е за външно и за вътрешно ползване. Флагът е подходящ за ..
0.00лв.
Марка: РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ ЕООД Модел: Български флаг с печатан герб
Българско знаме с гербшит висококачествен български флаг с печатан герб  Българско знаме с печатан герб изработено на 100% в България. Флагът е висококачествен шит от 3 цвята плата, а не е печатан. Печатан е единствено герба на знамето. Достатъчно здраво е за външн..
0.00лв.
Марка: РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ ЕООД Модел: Българско знаменце от хартия 16 х 22 см.
Българско знаменце от хартия 16 х 22 см.хартиено знаменце с пръчка    Българско знаме от хартия с размери 16 х 22 см. Хартиеното знаменце е двустранно отпечатано и се предлага с пластмасова пръчица. Знамецето е подходящо за поставяне на бюро, конферетна маса или друга мебел. Може да се комбинира с д..
0.70лв.
Марка: РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ ЕООД Модел: Български флаг за бюро 16 х 22 см.
Българско флагче за бюронастолно знаменце с размер 16х22 см.    Българско флагче за бюро с размери 16 х 22 см . Знаменцето е изработено от 3 парченца плат. Флагчето е подходящо за поставяне бюро, в конферетна зала или нанизване на въже. Може да се комбинира с други национални фла..
3.25лв.
Марка: РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ ЕООД Модел: Българско флагче за кола 10 х 15 см
Българско флагче за колазнаменце за кола  10 х 15 смБългарско флагче за кола с размери 10 х 15 см. Знаменцето е с вакуумче и е подходящо за залепяне на стъкло или други гладки повърхности. Може да се постави както във вашия автомобил така и в дома или офис Ви. Знаменцето за кола е изработено от 3 от..
3.00лв.
Марка: РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ ЕООД Модел: Самарско знаме бродирано
Самарско знаме бродиранос икони максимално близки до автентичното "Самарско знаме"Висококачествено Самарско шито знаме произведено в БългарияСамарско знаме с размери по ваш избор. Знамето ушито с три цвята плат (от горе надолу хоризонтално: тъмно червен, бял, тъмно син) с избродирани в средата златн..
0.00лв.
Модел: Самарско знаме 16 х 22 см
Висококачествено Самарско шито знаме произведено в България. Самарското знаме размери 16 х 22 см, печатано, подходящо за бюро . Предлага се с пръчка, без стойка. Стойка за бюро можете да изберете ТУКФлагът е с трицветен плат (от горе надолу хоризонтално: червен, бял, син) с вшити в средата златни кр..
8.00лв.
Модел: Самарско знаме 10 х 15 см
Висококачествено Самарско знаме произведено в България. Самарско знаме в размери 10 х 15 см с вакуумче подходящо за кола или стъкло. Знамето е печатано.Флагът е с трицветен плат (от горе надолу хоризонтално: червен, бял, син) с отпечатани в средата златни кръстове. От едната страна в тях е образът..
8.00лв.
Модел: Самарско знаме 16 х 22 см
Самарско знаме в размери 16 х 22 см от хартия, двустранно, печатано.Флагът е с трицветен (от горе надолу хоризонтално: червен, бял, син) в с средата златни кръстове. От едната страна в тях е образът на Иверската Богородица, а от другата образите на Светите братя Кирил и Методий.Единствено тук може..
1.80лв.
Марка: РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ ЕООД Модел: Самарско знаме печатано
Самарско знамес икони максимално близки до автентичното "Самарско знаме"висококачествено печатано Самарско знаме произведено в БългарияСамарско знаме в различни размери. Знамето е висококачествено напечатано двулицево в средата със златни кръстове. Самарското знаме е двулицево с две различни икони о..
0.00лв.
Модел: Самарско знаме 13 х 18 см
Самарско знаме в размери 13 х 18 см с двойна хоругва. Флагът е с печатан надпис.Флагът е с трицветен плат (от горе надолу хоризонтално: червен, бял, син) с вшити в средата златни кръстове. От едната страна в тях е избродиран образът на Иверската Богородица, а от другата образите на Светите братя К..
10.00лв.
Показва 1 до 12 от 14 (2 страници)