Патриотични знамена
Menu
Your Cart

Патриотични знамена


Модел: Знаме "Свобода или смърт" 16 х 22 см. ситопечат
Знаме с надпис "Свобода или смърт" настолно знаме 16 х 22 см.Висококачествено настолно знаменце "Свобода или смърт" произведено в България. Размерът на флагчето е 16х22 см. Изображението на знамето е ситопечат. То е подходящо за бюро или за носене в ръка . Предлага се с пръчка, без стойка. Знамето "..
3.50лв.
Модел: Знаме "Свобода или смърт" 16 х 22 см. печатано
Знаменце "Свобода или смърт"настолно знаме 16 х 22 см.Висококачествено 100 % произведено в България.Знаме "Свобода или смърт" в размери 16 х 22 см. печатано, подходящо за бюро . Предлага се с пръчка, без стойка. Печатът е детайлен пълноцветен.Стойка за бюро можете да изберете ТУКВижте информация за ..
3.25лв.
Модел: Знаме "Свобода или смърт" апликация
Висококачествено шито знаме "Свобода или смърт" 100 % произведено в България. Конците, с които е шит флагът са полиестерни с цвета на плата, а не прозрачни силиконови. Причината за това е, че силиконовите конци при излагане на външни условия, като например слънце, се изпичат бързо и съответно се къс..
0.00лв.
Модел: Знаме "Свобода или смърт" бродирано
Знаме "Свобода или смърт" бродирано опълченско знамеВисококачествено бродирано знаме "Свобода или смърт" 100 % произведено в България. Надписът "Свобода или смърт" и лъвчето в средата са избродирани със златист конец. Плата от който е изработено знамето е тъмно зелен. Знамето "Свобода или смърт..
0.00лв.
Модел: Знаме "Свобода или смърт" печатано
Висококачествено знаме "Свобода или смърт" 100 % произведено в България.Печатът е детайлен пълноцветен.Вижте информация за най-евтината доставка ТУКFLAGOVE.COM производство на флагове и знамена във всякакви размери..
0.00лв.
Модел: Знаме "Свобода или смърт" ситопечат
Висококачествено знаме "Свобода или смърт" 100 % произведено в България.Начин на окачване: джоб за кол или капси за пилон.Стандартно се изработва с джоб за кол, но може да се поставят и капси за окачване на пилон или друго съоръжение.Вижте информация за най-евтината доставка ТУКFLAGOVE.COM производс..
0.00лв.
Модел: Знаме по ваш дизайн
За да направите запитване или поръчка на знаме въведете параметрите на желаното от вас знаме. След това изберете дали желаете да направите поръчка или запитване само. Изпращането на запитване става по същият начин както и поръчка на артикул от сайта. Сумата на заявката е 0.00 лв(при запитване също с..
0.00лв.
Марка: РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ ЕООД Модел: Самарско знаме бродирано
Самарско знаме бродиранос икони максимално близки до автентичното "Самарско знаме"Висококачествено Самарско шито знаме произведено в БългарияСамарско знаме с размери по ваш избор. Знамето ушито с три цвята плат (от горе надолу хоризонтално: тъмно червен, бял, тъмно син) с избродирани в средата златн..
0.00лв.
Модел: Самарско знаме 16 х 22 см
Висококачествено Самарско шито знаме произведено в България. Самарското знаме размери 16 х 22 см, печатано, подходящо за бюро . Предлага се с пръчка, без стойка. Стойка за бюро можете да изберете ТУКФлагът е с трицветен плат (от горе надолу хоризонтално: червен, бял, син) с вшити в средата златни кр..
8.00лв.
Модел: Самарско знаме 10 х 15 см
Висококачествено Самарско знаме произведено в България. Самарско знаме в размери 10 х 15 см с вакуумче подходящо за кола или стъкло. Знамето е печатано и е с две лица с двете икони.Флагът е с трицветен плат (от горе надолу хоризонтално: червен, бял, син) с отпечатани в средата златни кръстове. От ед..
8.00лв.
Модел: Самарско знаме 16 х 22 см
Самарско знаме в размери 16 х 22 см от хартия, двустранно, печатано.Флагът е с трицветен (от горе надолу хоризонтално: червен, бял, син) в с средата златни кръстове. От едната страна в тях е образът на Иверската Богородица, а от другата образите на Светите братя Кирил и Методий.Единствено тук може..
1.80лв.
Марка: РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ ЕООД Модел: Самарско знаме печатано
Самарско знамес икони максимално близки до автентичното "Самарско знаме"висококачествено печатано Самарско знаме произведено в БългарияСамарско знаме се предлага в различни размери. Знамето е висококачествено напечатано двулицево в средата със златни кръстове. Самарското знаме е двулицево с две разл..
0.00лв.
Показва 1 до 12 от 16 (2 страници)