Стенни стойки за флагове - стойки за стена за знамена
Menu
Your Cart

Стенни стойки за флагове

Модел: Метална двойна стойка за стена
Метална двойна стойка за стенастойка за стена от металМетална стойка за стена, за две знамена. Подходяща е за различни видове прътове, дървени и метални в различни размери. Според дължината на пръта и височината на монтаж, може да се използва за различни размери знамена. Подходяща е за монтаж на ст..
25.00лв.
Модел: Метална единична стойка за стена
Метална единична стойка за стенастойка за стена от металЕдинична стойка за стена, изработена от метал. Стойката е подходяща за различни видове прътове, метални и дървени в различни размери. В зависимост от дължината на пръта и височината на монтаж, може да се използва за различни размери знамена...
20.00лв.
Модел: Метална тройна стойка за стена
Метална тройна стойка за стенастойка за стена от металСтойка за стена подходяща за три знамена, изработена от метал. Стойката е съвместима с различни видове прътове, дървени и метални в различни размери. В зависимост от дължината на пръта и височината на монтаж, стойката може да се използва за ра..
30.00лв.
Модел: Регулируема единична стойка за стена
Регулируема единична стойка за стена пластмасова стойка за стенаСтойка за стена, подходяща за едно знаме, изработена от пластмаса. Стойката е с възможност за регулиране на ъгъла. Може да се използва с дървени или пластмасови прътове в различни размери. В зависимост от дължината на пръта ..
10.00лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)