Прътове за знамена
Menu
Your Cart

Прътове за знамена

Модел: Дървен прът за знаме
Дървен кол за знамедървена дръжка за знамеДървен кол за знаме. Подходящ е за носене в ръка за или поставяне на стойка. Подходящи стойки за знамена за него са стенните и подовите. Колът е изработен от дърво и е стругован. Диаметърът му е 25 мм. , а височината 150 см. Може да се използва предимно за з..
16.00лв.
Модел: Дървен прът за флаг
Дървен прът за знамедръжка за флагДървен прът за знаме. Подходящ е за нанизване на знамена на него. Дървеният прът да бъде поставен на стенна или подова интериорна стойка за знамена. Също така е удобен и за носене в ръка. Пръта е стругован и изработен от дърво с дължина 100 см. и диаметър 25 мм. Под..
12.00лв.
Модел: Дървен прът за знаме
Дървен прът за знамедървена дръжка за знамеДървен прът за знаме. Пръта е подходящ поставяне на стойка или за носене в ръка. Може да бъде поставен на стенна или подова интериорна стойка за знамена. Колът е изработен от дърво и е стругован. Диаметърът му е 25 мм. , а височината 185 см. Може да се изпо..
17.90лв.
Модел: Дървен прът за флаг
Дървен прът за знамедръжка за флагДървен прът за знаме. Подходящ е за нанизване на знамена на него. Дървеният прът да бъде поставен на стенна или подова интериорна стойка за знамена. Също така е удобен и за носене в ръка. Пръта е стругован и изработен от дърво с дължина 200 см. и диаметър 25 мм. Под..
19.90лв.
Модел: FL-STN105
Дървенa пръчка за знаме 100 см. ф10 ммдръжка за флагДървенa пръчка за знаме 100 см. с диаметър ф10 мм. Подходяща е за нанизване на знамена с по-малки размери на нея. Удобна е и за носене в ръка. Пръчката е изработена от дърво с дължина 100 см. и диаметър 10 мм. Подходящ е предимно за знамена с джоб...
5.00лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)