Платове за знамена. Платове за изработка на флагове
Menu
Your Cart

Платове за знамена

Платове за знамена

Платове за знамена

висококчествени платове за изработка на флагове


Висококачествени платове за изработка на знамена и други изделия от изкуствени полиестерни материи. Предлагаме пълна цветова гама от висококачествени и здрави платове необходими за изработка на национални, спортни, ловни, фирмени, училищни, хоби и други знамена. Най-често употребяваните за национални знамена са цветовете - бяло, червено, зелено, синьо, жълто и черно, но при нас може да намерите и други по-рядко използвани цветове платове за знамена. Посочените цени са за линеен метър плат. При поръчка на големи количества правим и отстъпки от посочените цени на платовете.

Модел: ORB101
Български бял плат за знамебял плат за знамеВисококачествен български здрав бял плат за знаме  за изработка на българското национално знаме. Подходящ е както за изработка на знамена както за вътрешна така и за външна употреба. Освен за българският триколоьор белият плат е най-често използваният..
8.90лв.
Модел: ORB102
Български светло зелен плат за знамесветло зелен плат за знаме произведен в БългарияВисококачествен здрав светло зелен плат за знаме произведен в България за изработка на българското национално знаме. Подходящ е както за изработка на знамена както за вътрешна така и за външна употреба. Освен за бълг..
8.90лв.
Модел: ORB103
Български червен плат за знамечервен плат за знаме произведен в БългарияВисококачествен здрав червен плат за знаме произведен в България за изработка на българското национално знаме. Подходящ е както за изработка на знамена както за вътрешна така и за външна употреба. Освен за българският триколоьор..
8.90лв.
Модел: ORB104
Български тъмно син плат за знаметъмно син плат за знаме произведен в БългарияВисококачествен здрав  тъмно син плат за знаме произведен в България. Подходящ е както за изработка на знамена както за вътрешна така и за външна употреба. Най-често се използва за знамето на ЕС и руския триколоьор синият ..
8.90лв.
Модел: ORB105
Български светло син плат за знамесветло син плат за знаме произведен в БългарияВисококачествен здрав светло син плат за знаме произведен в България. Подходящ е както за изработка на знамена както за вътрешна така и за външна употреба. Най-често се използва за знамето на Украйна. Синият плат е сред ..
8.90лв.
Модел: ORB108
Български светло жълт плат за знамесветло жълт плат за знаме произведен в БългарияВисококачествен здрав светло жълт(лимонено жълт) плат за знаме произведен в България. Подходящ е както за изработка на знамена както за вътрешна така и за външна употреба. Най-често се използва за знамето на Украйна. С..
8.90лв.
Модел: ORB107
Български тъмно жълт плат за знаметъмно жълт плат за знаме произведен в БългарияВисококачествен здрав  тъмно жълт плат за знаме произведен в България. Подходящ е както за изработка на знамена както за вътрешна така и за външна употреба. Най-често се използва за знамето на Германия и румънския трикол..
8.90лв.
Модел: ORB106
Български черен плат за знамечерен плат за знаме произведен в БългарияВисококачествен здрав черен плат за знаме произведен в България. Подходящ е както за изработка на знамена както за вътрешна така и за външна употреба. Най-често се използва за немския триколоьор. Черният плат е сред относително че..
8.90лв.
Модел: ORB114
Български натовско син плат за знаменатовско син плат за знаме произведен в БългарияВисококачествен здрав  натовско син плат за знаме произведен в България. Подходящ е както за изработка на знамена както за вътрешна така и за външна употреба. Използва се предимно  за знамето на НАТО. Използва се по-..
8.90лв.
Модел: ORB110
Български оранжев плат за знамеоранжев плат за знаме произведен в БългарияВисококачествен здрав оранжев плат за знаме произведен в България. Подходящ е както за изработка на знамена както за вътрешна така и за външна употреба. Най-често се използва при изработката на индийското знаме Оранжевият плат..
8.90лв.
Модел: ORB111
Български електриков цвят плат за знамеелектриков цвят плат за знаме произведен в БългарияВисококачествен здрав електриков цвят плат за знаме произведен в България. Подходящ е както за изработка на знамена както за вътрешна така и за външна употреба. Най-често се използва при изработката на съдийски..
8.90лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)