Платове за знамена. Платове за изработка на флагове
Menu
Your Cart

Платове за знамена

Платове за знамена

Платове за знамена

висококчествени платове за изработка на флагове


Висококачествени платове за изработка на знамена и други изделия от изкуствени полиестерни материи. Предлагаме пълна цветова гама от висококачествени и здрави платове необходими за изработка на национални, спортни, ловни, фирмени, училищни, хоби и други знамена. Най-често употребяваните за национални знамена са цветовете - бяло, червено, зелено, синьо, жълто и черно, но при нас може да намерите и други по-рядко използвани цветове платове за знамена. Посочените цени са за линеен метър плат. При поръчка на големи количества правим и отстъпки от посочените цени на платовете.

Модел: ORB101
Български бял плат за знаме по БДСбял плат за знаме произведен в БългарияВисококачествен здрав бял плат за знаме произведен в България отговарящ  на стандартите по БДС за изработка на българското национално знаме. Подходящ е както за изработка на знамена както за вътрешна така и за външна употр..
8.00лв.
Модел: ORB102
Български светло зелен плат за знаме по БДСсветло зелен плат за знаме произведен в БългарияВисококачествен здрав светло зелен плат за знаме произведен в България отговарящ  на стандартите по БДС за изработка на българското национално знаме. Подходящ е както за изработка на знамена както за вътр..
8.00лв.
Модел: ORB103
Български червен плат за знаме по БДСчервен плат за знаме произведен в БългарияВисококачествен здрав червен плат за знаме произведен в България отговарящ  на стандартите по БДС за изработка на българското национално знаме. Подходящ е както за изработка на знамена както за вътрешна така и за вън..
8.00лв.
Модел: ORB104
Български тъмно син плат за знаметъмно син плат за знаме произведен в БългарияВисококачествен здрав  тъмно син плат за знаме произведен в България. Подходящ е както за изработка на знамена както за вътрешна така и за външна употреба. Най-често се използва за знамето на ЕС и руския триколоь..
7.00лв.
Модел: ORB105
Български светло син плат за знамесветло син плат за знаме произведен в БългарияВисококачествен здрав светло син плат за знаме произведен в България. Подходящ е както за изработка на знамена както за вътрешна така и за външна употреба. Най-често се използва за знамето на Украйна. Синият пл..
7.00лв.
Модел: ORB108
Български светло жълт плат за знамесветло жълт плат за знаме произведен в БългарияВисококачествен здрав светло жълт(лимонено жълт) плат за знаме произведен в България. Подходящ е както за изработка на знамена както за вътрешна така и за външна употреба. Най-често се използва за знамето на Украйна. С..
7.00лв.
Модел: ORB107
Български тъмно жълт плат за знаметъмно жълт плат за знаме произведен в БългарияВисококачествен здрав  тъмно жълт плат за знаме произведен в България. Подходящ е както за изработка на знамена както за вътрешна така и за външна употреба. Най-често се използва за знамето на Германия и румънс..
7.00лв.
Модел: ORB106
Български черен плат за знамечерен плат за знаме произведен в БългарияВисококачествен здрав черен плат за знаме произведен в България. Подходящ е както за изработка на знамена както за вътрешна така и за външна употреба. Най-често се използва за немския триколоьор. Черният плат е сред относително че..
7.00лв.
Модел: ORB114
Български натовско син плат за знаменатовско син плат за знаме произведен в БългарияВисококачествен здрав  натовско син плат за знаме произведен в България. Подходящ е както за изработка на знамена както за вътрешна така и за външна употреба. Използва се предимно  за знамето на Н..
7.00лв.
Модел: ORB110
Български оранжев плат за знамеоранжев плат за знаме произведен в БългарияВисококачествен здрав оранжев плат за знаме произведен в България. Подходящ е както за изработка на знамена както за вътрешна така и за външна употреба. Най-често се използва при изработката на индийското знаме Оранжевият..
7.00лв.
Модел: ORB111
Български електриков цвят плат за знамеелектриков цвят плат за знаме произведен в БългарияВисококачествен здрав електриков цвят плат за знаме произведен в България. Подходящ е както за изработка на знамена както за вътрешна така и за външна употреба. Най-често се използва при изработката на съд..
7.00лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)