Настолни стойки за флагове - стойки за бюро
Menu
Your Cart

Настолни стойки


Модел: Двойна настолна стойка от дърво
Двойна настолна стойка за бюро от дървостойка за знаменца    Двойна настолна стойка за бюро от дърво. Стойката е подходяща е 2 знаменца. Може да се постави на бюро, заседателна маса, рецепция на хотел, бизнес или административна сграда, конферентна маса, музей, изложбена зала или друга мебел в офиса..
4.00лв.
Модел: Двойна настолна стойка от месинг
Двойна настолна стойка за бюро от месинглуксозна стойка за знаменцаДвойна настолна стойка за бюро от месинг. Стойката е за 2 знаменца. Може да се постави на бюро, заседателна маса, рецепция на хотел, бизнес или административна сграда, конферентна маса, музей, изложбена зала или друга мебел в офиса и..
40.00лв.
Модел: Двойна настолна стойка от хром-никел
Двойна настолна стойка за бюро от хром-никелстилна стойка за знаменаДвойна настолна стойка за бюро от хром-никел. Стойката е 2 знаменца. Може да се постави на бюро, заседателна маса, рецепция на хотел, бизнес или административна сграда, конферентна маса, музей, изложбена зала или друга мебел в офиса..
22.90лв.
Модел: Единична месингова стойка тип хоругва
Единична месингова стойка за бюро за знаменце стойка за знаме тип хоругваЕдинична настолна стойка за бюро от месинг. Стойката е подходяща за знаменца тип двойна хоругва с размер 13х18см. Знамената за бюро тип хоругва са двустранни и твърди, т.е. не се прегъват. Затова, когато се поставя на стойка ти..
32.00лв.
Модел: Единична настолна стойка от дърво
Единична настолна стойка за бюро от дървостойка за знаменцеЕдинична настолна стойка за бюро от дърво. Може да се постави на бюро, заседателна маса, рецепция на хотел, бизнес или административна сграда, конферентна маса, музей, изложбена зала или друга мебел в офиса или дома. Подходяща е за използван..
3.50лв.
Модел: Единична настолна стойка от месинг
Единична настолна стойка за бюро от месинглуксозна стойка за знаменцеЕдинична настолна стойка за бюро от месинг. Стойката от месинг е луксозна и придава класа на мястото където се поставя. Златистия ѝ лъскав цвят подчертава нейната елегантна визия. Подходяща е за използване както на официални така и..
35.00лв.
Модел: Единична настолна стойка отхром-никел
Единична настолна стойка за бюро от хром-никелстилна стойка за знаме    Единична настолна стойка за бюро от хром-никел. Стилна и красива стойка за бюро подходяща за офиса или дома. Може да се постави на заседателна маса, рецепция на хотел, бюро, бизнес или административна сг..
19.00лв.
Модел: Единична месингова стойка от хром - никел
Единична хром-никелова стойка за бюростойка за знаменце тип хоругваЕдинична настолна стойка от хром-никел за знаменце тип хоругва. Стойката е подходяща за знаменца тип хоругва с размер 13х18см. Знамената за бюро тип хоругва са двустранни и твърди, т.е. не се прегъват. Затова, когато се поставя на ст..
23.00лв.
Модел: Метална двойна стойка
Двойна стойка изработена от метал. Подходяща е за офиса или дома.Вижте информация за най-евтината доставка ТУКFLAGOVE.COM производство на флагове и знамена във всякакви размери..
12.00лв.
Модел: Тройна настолна стойка от дърво
Тройна настолна стойка от дърво. Подходяща е за офиса или дома.Знамената не са включени в цената.Вижте информация за най-евтината доставка ТУКFLAGOVE.COM производство на флагове и знамена във всякакви размери..
4.50лв.
Модел: Тройна настолна стойка от месинг
Тройна настолна стойка от месинг. Подходяща е за офиса или дома.Вижте информация за най-евтината доставка ТУКFLAGOVE.COM производство на флагове и знамена във всякакви размери..
45.00лв.
Модел: Тройна настолна стойка от хром-никел
Тройна настолна стойка от хром-никел. Подходяща е за офиса или дома.Вижте информация за най-евтината доставка ТУКFLAGOVE.COM производство на флагове и знамена във всякакви размери..
26.00лв.
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)