Настолни флагчета за бюро
Menu
Your Cart

Настолни флагчета за бюро

Настолни флагчета за бюро


Настолни флагчета подходящи за поставяне на бюро, конферентна зала или нанизване на въже. Изработваме всякакви знамена както национални така и фирмени, знамена на общини, спортни флагчета, партийни флагчета и по дизайн на клиента подходящи за различни официални и неофициални поводи.Марка: РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ ЕООД Модел: Българско знаменце от хартия 16 х 22 см.
Българско знаменце от хартия 16 х 22 см.хартиено знаменце с пръчка    Българско знаме от хартия с размери 16 х 22 см. Хартиеното знаменце е двустранно отпечатано и се предлага с пластмасова пръчица. Знамецето е подходящо за поставяне на бюро, конферетна маса или друга мебел. Може да се комбинира с д..
0.70лв.
Марка: РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ ЕООД Модел: Български флаг за бюро 16 х 22 см.
Българско флагче за бюронастолно знаменце с размер 16х22 см.    Българско флагче за бюро с размери 16 х 22 см . Знаменцето е изработено от 3 парченца плат. Флагчето е подходящо за поставяне бюро, в конферетна зала или нанизване на въже. Може да се комбинира с други национални фла..
3.25лв.
Модел: Знаме "Свобода или смърт" 16 х 22 см. ситопечат
Знаме с надпис "Свобода или смърт" настолно знаме 16 х 22 см.Висококачествено настолно знаменце "Свобода или смърт" произведено в България. Размерът на флагчето е 16х22 см. Изображението на знамето е ситопечат. То е подходящо за бюро или за носене в ръка . Предлага се с пръчка, без стойка. Знамето "..
3.50лв.
Модел: Знаме "Свобода или смърт" 16 х 22 см. печатано
Знаменце "Свобода или смърт"настолно знаме 16 х 22 см.Висококачествено 100 % произведено в България.Знаме "Свобода или смърт" в размери 16 х 22 см. печатано, подходящо за бюро . Предлага се с пръчка, без стойка. Печатът е детайлен пълноцветен.Стойка за бюро можете да изберете ТУКВижте информация за ..
3.25лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)