Флагове на Европейския съюз, знамена на ЕС
Menu
Your Cart

Флагове на Европейския съюз

Флагове на Европейския съюз
Модел: Флаг на Европейския съюз апликация
Висококачествено европейско шито знаме произведено в България.Флагът е с апликирани звезди. Печатът е висококачествен дигитален и се вижда еднакво добре и  от двете страни. Конците, с които е шит флагът са полиестерни с цвета на плата, а не прозрачни силиконови. Причината за това е, че силиконов..
0.00лв.
Модел: Флаг на Европейския съюз 13 х 18 см печат
Висококачествено европейско шито знаме произведено в България. Европейски флаг с печатани звезди. Размери 13 х 18 см с двойна хоругва.Печатът е дигитален пълноцветен и се вижда еднакво добре и от двете страни.Конците, с които е шит флагът са полиестерни с цвета на плата, а не прозрачни силиконови...
10.00лв.
Модел: Флаг на Европейския съюз 13 х 18 см щампа
Висококачествено европейско шито знаме произведено в България. Европейски флаг с щампа. Размери 13 х 18 см с двойна хоругва.Конците, с които е шит флагът са полиестерни с цвета на плата, а не прозрачни силиконови. Причината за това е, че силиконовите конци при излагане на външни условия, като ..
10.00лв.
Модел: Флаг на Европейския съюз печатано 16 х 22 см печат
Висококачествено европейско знаме произведено в България. Европейски флаг. Размери 16 х 22 см от хартия, двустранно.Над 500 броя еднакви хартиени знамена, може да направите запитване на имейла ни за допълнителна отстъпка.Вижте информация за най-евтината доставка ТУКFLAGOVE.COM производство на флаг..
1.80лв.
Модел: Флаг на Европейския съюз бродиран
Висококачествено европейско шито знаме произведено в България с бродирани звезди.Флагът е с апликирани звезди. Печатът е висококачествен дигитален и се вижда еднакво добре и  от двете страни. Конците, с които е шит флагът са полиестерни с цвета на плата, а не прозрачни силиконови. Причината за т..
0.00лв.
Модел: Флаг на Европейския съюз двустранна щампа
Висококачествено европейско шито знаме произведено в България.Флагът е с щамповани звезди двустранно. Конците, с които е шит флагът са полиестерни с цвета на плата, а не прозрачни силиконови. Причината за това е, че силиконовите конци при излагане на външни условия, като например слънце, се из..
0.00лв.
Модел: Флаг на Европейския съюз едностранна щампа
Висококачествено европейско шито знаме произведено в България.Флагът е с щамповани звезди едностранно. Конците, с които е шит флагът са полиестерни с цвета на плата, а не прозрачни силиконови. Причината за това е, че силиконовите конци при излагане на външни условия, като например слънце, се и..
0.00лв.
Модел: Флаг на Европейския съюз 16 х 22 см печат
Висококачествено европейско печатано знаме, произведено в България. Европейски флаг с печатани звезди. Знамето е печатано, материалът, от който е изработено е ПЕК.Размери 16 х 22 см за бюро. Предлага се с пръчка, без стойка.Стойка за бюро можете да изберете ТУКВижте информация за най-евтината достав..
3.25лв.
Модел: Флаг на Европейския съюз 16 х 22 см. щампа
Висококачествено европейско шито знаме произведено в България. Европейски флаг с  щампа. Размери 16 х 22 см. за бюро. Предлага се с пръчка, без стойка.Стойка за бюро можете да изберете ТУКВижте информация за най-евтината доставка ТУКFLAGOVE.COM производство на флагове и знамена във всякакви размери..
3.25лв.
Модел: Флаг на Европейския съюз 10 х 15 см печат
Висококачествено европейско шито знаме произведено в България. Европейски флаг с печатани звезди. Размери 10 х 15 см с вакуумче, подходящо за залепяне на стъкло.Печатът е дигитален пълноцветен и се вижда еднакво добре и от двете страни.Вижте информация за най-евтината доставка ТУКFLAGOVE.COM произво..
3.50лв.
Модел: Флаг на Европейския съюз печатано
Флаг на Европейския съюзпечатано европейско знамеПричината за това е, че силиконовите конци при излагане на външни условия, като например слънце, се изпичат бързо и съответно се късат по-бързо, докато полиестерните издържат на по-сурови метеорологичните условия и запазват здравината си по-дъ..
0.00лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)