Флаг на Аржентина, знаме на Аржентина, аржентинско знаме цена
Menu
Your Cart

Флаг на Аржентина

Флаг на Аржентина
Флаг на Аржентина
Флаг на Аржентина
Флаг на Аржентина
Флаг на Аржентина
Ново
Флаг на Аржентина
Флаг на Аржентина
Флаг на Аржентина
Флаг на Аржентина
Флаг на Аржентина

     1. Какви са стандартните размери знамена, които изработвате?

Изработваме следните стандартни размери:

МалкиСредниГолеми

10х15 см.

16х22 см.

30х50 см.

40х60 см.

40х66 см.

50х83 см.

60х90 см.

60х100 см.

70х120 см.

90х150 см.

130х215 см.

150х250 см.

150х300 см.

300х500 см.


Тези размери за съобразени с пропорцията на българското знаме широчина към дължина 3:5, както и на националното знаме за българското морско и речно плаване е със съотношение на широчината към дължината 2:3

    2. Колко време издържа едно знаме?

Издръжливостта на едно знаме зависи от мястото където се излага - вътрешно или външно ползване; дали ще бъде постоянно изложено навън и на какви метеорологични условия ще бъде изложено - ветровито място или закътано, постоянно изложено на слънце или на място с променливо слънцестоене(напр. сграда, която се огрява от слънце само по някоко часа на ден); какви грижи ще бъдат полагани за него - дали ще сваля за пране според препоръките на производителя; ще бъде бъдат ли отстранява своевремено открити увреждания по тъканна. Повече за грижите за удължаване на живота на вашето знаме и препоръките, които Ви даваме за правилната му експлоатация може да видите в секция "Полезна информация"

    3. Какъв е произхода на знамената?

Предлаганите от нас знамена се изработват изцяло в България. Като производител можем да гарантираме за тяхното качество!

    4. Как мога да направя поръчка?

Поръчка на знаме/на може да направите по един от следните начини:
    - директно през сайта ни чрез избиране желания/те продукт/и и попълване не необходимите данни за доставка 

    - като ни пишете през формата за контакти 

    - по телефона - 088 88 94 546

    5. Колко струва доставката? 

Информация за цените и срокове на доставка може да видите ТУК

    6. За колко време се доставят знамената?

Ако са налични се изпращат още същия ден. Доставката зависи от това за кое населено място е тя. Обичайно се извършва за 1 работен ден.

    7. Какви са начините за плащане?

Приемаме следните видове плащания:
    - Плащане при доставка

    - Банков превод

    - Пощенски паричен превод

    8. Издавате ли фактури?

Да, разбира се. Стига да ни оставите данни за фактура в поръчката или до 5 дни след това ще Ви издадем фактура.

    9. Мога ли да върна закупено знаме?

Може да върнете закупено знамедо 14 дни от получаването стига да не е по ваш дизайн. Стоките изработени по зададен от Вас дизайн не могат да бъдат връщани, тъй като те са изработени специално и единствено за Вас.

    10. Имате ли магазин от където могат да се закупят знамената без да се заплаща за доставка?

Имаме партньорски магазин във Варна от който могат да бъдат закупени стоките от нашия сайт. Адресът му е гр. Варна, ул. Ген. Столипин 7

Препоръки за дълготрайна употреба на вашето знаме

    Правилната употреба на вашите знамена би удължила техния "живот". Като всяко друго изделие от плат и знамената имат нужда от грижи, за да могат да бъдат употребявани по-дълъг период. По-надолу сме изброили няколко елементарни препоръки с които да удължите "живота" на вашето знаме:


  1. Веднъж месечно или поне на два месеца веднъж знамената трябва да се свалят, за да бъдат изпирани. Препоръчителната температура за изпиране е до 60 градуса. Не трябва да се използват препарати с избелващо действие или други увреждащи тъканите препарати. След изпиране оставето знамето да изсъхне(материята е бързо съхнеща) и след това използвайте на външни условия. Не е препоръчително да бъдат центрофугирани.
  2. Сваляйте знамената при дъжд и силен вятър. Когато се намокрят стават по-тежки и напрежението по шевовете се увеличава, т.е рискът е от разкъсване се увеличава. Също така при силен вятър на 60-70 км/ч. е добре да свалите наполовина или изцяло знамената, а при скорост от 100 км/ч. е силно препоръчително да ги свалите напълно, тъй като опънът от вятъра става много силен.
  3. При окачване на пилон или друга дръжка/поставка за външна употреба обърнете внимание тя да бъде гладка, т.е. да няма къде да се закачи знамето и да се разкъса. Препоръчително е да не бъде в поставяно в близост до дървета, антени и други места, където също може да се закачи и разкъса.
  4. Ако видите разкъсване по знамето е добре да го свалите и зашиете скъсания участък възможно най-скоро, за да предовратите по-нататъшното му разкъсване. Това би удължило доста времето за неговото използване.
  5. Ако се наложи да приберете знамето по една или друга причина, то не го прибирайте мокро, а го оставете първо да изсъхне.

В заключение: правилната употреба на знамената би удилжила времето за използването им. И все пак нека не забравяме, че те се изработват от плат, а не от стомана и след определно време се налага да бъдат подменяни както всяко друго изделие от плат. Вятърът и слънцето влияят както на здравината им така и на яркостта на цветовете им.

Флаг на Аржентина

Флаг на Аржентина

аржентинско знаме висококачествено


    Флаг на Аржентина с висококачествена изработка 100% произведен в България. Знамето на Аржентина е изработено от здрав български плат подходящ както за външна, така и за вътрешна употреба. Аржентинския флаг се изработва шит от три отделни парчета плат - светло син, бял и светло син подредени в този ред отгоре надолу с печат само на герба за размери до 90х150 см. включително, а за размери по-големи от този се изработва с двустранен дигитален печат на цялото знаме. Знамето е подходящо и при двата варианта на изработка за хоризонтално и вертикално окачване. Конците, с които е шит флагът са полиестерни с цвета на плата, а не прозрачни(безцветни) силиконови. Причината за това е, че силиконовите конци при излагане на външни условия, като например слънце, се изпичат бързо и съответно се късат по-бързо, докато полиестерните издържат на по-сурови метеорологичните условия и запазват здравината си по-дълго време. Силиконовите конци са подходящи са знамена за вътрешна употреба като настолни флагове, знамена за кабинети, флагове за заведения. 

    Цената на аржентинското знаме може да видите след като изберете желания размер.


Цветове на знамето на Аржентина: светло синьо, бяло, жълто и кафяв контур около слънцето

Материал: Полиестерна коприна

Начин на окачване: джоб за кол или капси за пилон

Стандартно се изработва с джоб за кол, но може да се поставят и капси за окачване на пилон или друго съоръжение.


История на знамето на Аржентина

    Знамето на Аржентина в този си вид е официално знаме на страна от 1818 г. Няколко години по-рано(през 1812 г.) е било прието трицветното светло синьо, бяло, светло синьо знаме за официално знаме на Аржентина. През 1818 г. е добавено върху белия цвят и майското слънце. Така се е оформил окончателния дизайн на аржентинското знаме. Цветове на знамето, според различните тълкования, символизират различни неща. Според едно от тях синия цвят символизира река Ла Плата, а белия среброто, откъдето идва и наименование на страната Аржентина(от лат. "argentum"- сребро). Друго популярно вярване е, че това са цветовете на дрехите на Дева Мария. И третото по-разпространено вярване е, че цветовете на знамето произлизат от традиционните цветове на фамилията на Бурбоните.


Вижте информация за най-евтината доставка ТУК

FLAGOVE.COM производство на флагове и знамена във всякакви размери

Знамето се изработва в следните размери:
30х50 см.
40х66 см.
50х83 см.
60х90 см.
60х100 см.
70х120 см.
90х150 см.
130х215 см.
150х250 см.
150х300 см.
300х500 см.
Материал
Полиестерна коприназа размери по-малки от 90х150 см.
100% ПЕКза размери по-големи от 90х150 см.
Възможност за окачване
Джоб за кол
Капси
Без окачване
Начин на изработка
Шитоза размери по-малки от 90х150 см.
Едностранен печатна герба за размери по-малки от 90х150 см.
Двустранен печатза размери по-големи от 90х150 см.
Доставка
До адрес
До офис на куриер
Лично получаване от магазина ни във Варна
Производител
РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ ЕООД

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Разглеждания: 1308
0.00лв.

Опции