Бродирани знамена
Menu
Your Cart

Бродирани знамена

Бродирани знамена

висококачествени везани знамена


Бродирани знамена в различни размери. Изработваме бродирани/везани знамена по ваш дизайн. Може да ни изпратите какъв надпис на знамето желаете или какво изображение да бъде избродирано върху знамето във формата за запитвания. Най-често бродираните знамена се използват с представителна цел поради изключително красивата си изработка. Изработваме и стандартни бродирани/везани знамена като знамето "Свобода или смърт", Самарското знаме и други исторически знамена. 

Марка: РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ ЕООД Модел: Български флаг с бродиран герб
Български флаг с бродиран(везан) герб шито висококачествено българско знаме с герб      Български флаг с бродиран(везан) герб. Знамето е висококачествено шито от 3 цвята плата, а не е печатано. Произведено е 100% в България. Достатъчно здраво е за външно и за вътрешно ползване. Флагът е подходящ за ..
0.00лв.
Модел: Знаме "Свобода или смърт" бродирано
Знаме "Свобода или смърт" бродирано опълченско знамеВисококачествено бродирано знаме "Свобода или смърт" 100 % произведено в България. Надписът "Свобода или смърт" и лъвчето в средата са избродирани със златист конец. Плата от който е изработено знамето е тъмно зелен. Знамето "Свобода или смърт..
0.00лв.
Марка: РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ ЕООД Модел: Самарско знаме бродирано
Самарско знаме бродиранос икони максимално близки до автентичното "Самарско знаме"Висококачествено Самарско шито знаме произведено в БългарияСамарско знаме с размери по ваш избор. Знамето ушито с три цвята плат (от горе надолу хоризонтално: тъмно червен, бял, тъмно син) с избродирани в средата златн..
0.00лв.
Модел: Флаг на Европейския съюз бродиран
Висококачествено европейско шито знаме произведено в България с бродирани звезди.Флагът е с апликирани звезди. Печатът е висококачествен дигитален и се вижда еднакво добре и  от двете страни. Конците, с които е шит флагът са полиестерни с цвета на плата, а не прозрачни силиконови. Причината за т..
0.00лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)